Alergēnu saraksts

  1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši,
    triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti
  2. Vēžveidīgie un to produkti
  3. Olas un to produkti
  4. Zivis un to produkti
  5. Zemesrieksti un to produkti
  6. Sojas pupas un to produkti
  7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)
  8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch),
    Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland
    rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti
  9. Selerijas un to produkti
  10. Sinepes un to produkti
  11. Sezama sēklas un to produkti
  12. Lupīna un tās produkti
  13. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10mg/l
  14. Gliemji un to produkti
Scroll to Top
Scroll to Top