Hercogs ēdienkarte
Jūras velšu tartaru trio
tuncis, lasis, grilētas tīģergarneles, maizes grauzdiņi, bazilika aioli, marinētas jūras aļģes, paipalu ola, sezams -1, 2, 3, 4, 10, 11
16,50 EUR
Tunča tartars ar avokado salsu un marinētām jūras aļģēm
paipalu ola, bazilika majonēze, maizes grauzdiņi, sezama sēklas, olīvas, kaperi -1, 3, 4, 6,10,11
12,50 EUR
Laša tartars ar avokado salsu un marinētām jūras aļģēm
paipalu ola, bazilika majonēze, maizes grauzdiņi,sezama sēklas – 1, 3, 4, 10,11
12,50 EUR
Liellopa filejas tartars
pētersīļu aioli, tomātu džems, briedinātas sinepju sēklas, paipalu ola, marinēts gurķis, sinepes, kaperi, sīpoli, trifeļu eļļa – 1,3,10
12,50 EUR
Grilēts astoņkājis ar garšaugu kvinoju, pētersīļu aioli, paprikas biezeni, marinētām jūras aļģēm – 3,10,14, 7
13,80 EUR
Grilētas jūras ķemmītes
pastinaka biezenis, bekona drumstalas, brokolis, kalē, mandeļu vinegreta mērce – 2, 7, 14, 8
14,80 EUR
Mīdijas Provansas gaumē (1kg)
mīdijas, baltvīns, saldais krējums, dārzeņi, zaļumi, grauzdēta ķiploku bagete- 1,7,9,14
18,70 EUR
Kartupeļu pankūkas ar mazsālītu lasi un zaļumu krējumu
tomāti, gurķi, redīsi, salātlapas – 1,3,4,7
13,50 EUR
Vitello tonnato
lēni gatavota teļa langets, tunča aioli, kaperi, ķirštomāti, grauzdēti sīpoli – 3,4,6,10, 7, 1
13,80 EUR
Kūpināta jēra mēle
vīriešu zapte, grauzdēts sīpols,batātes biezenis, pētersīļu aioli -7,1, 3, 10, 9
13,80 EUR
Cepti baklažāni ar kazas sieru
tahini mērce, cepti ķiršu tomāti, kaņepju sēklas-7,11
13,80 EUR
Zivju un jūras velšu plate
kalmāri cepti čili sviesta glazūrā, mazsālīta laša fileja,karsti kūpināts sams, tīģergarneles, mīdijas, marinētas jūras aļģes-1,2,3,4,7,9,11,14
28,00 EUR
Uzkodu plate
ķiploku grauzdiņi, pavasara rullīši, chorizo, proschiuto, pīles terīne marinēti dārzeņi, marinētas kalamati olīves, čedras cepumi 1,3,7
25,00 EUR
Vīna uzkodu plate
vīģu džems, sīpolu marmelāde, ogas, camember, zilais siers, aitas siers ar melno ķiploku, trifeļu siers, čedera cepumi,7,1, 8, 5
28,00 EUR
Pica “Romana” ar mazsālītu lasi
bazilika pesto, mocarella, rukola, kaperi, parmezāns, krējums, foreles ikri, marinēti sīpoli – 1, 7, 4, 8
13,80 EUR
Pica “Romana” ar vītinātu šķiņķi
tomātu mērce, mocarella, straciatella siers, rukola marinēti sīpoli, balzamiko, parmezāns, tomāti, sinepju sēklas , marinēts gurķis- 1, 7, 10
13,80 EUR
Grilēta rozā tunča fileja ar lapu salātiem un sezama-medus mērci
gurķi, burkāni, greipfrūts – 4,11, 6
13,90 EUR
Tīģergarneles ar lapu salātiem, mango, avokado un laima-vaniļas mērci
gurķi, čili, piparmētra – 2,7
13,90 EUR
Pīle ar lapu salātiem ar mango un sezama-medus mērci
apelsīni, kvinoja, piparmetra, kinza- 6, 11
13,90 EUR
Karamelizēts kazas siers ar lapu salātiem un svaigām ogām
medus-balzamiko mērce un auzu sēklu grauzdiņš – 1, 7,10, 11
13,90 EUR
Kraukšķīgie kalmāru salāti pikantā glazūrā ar lapu salātiem un “Nam Jim ” mērci
cukurzirņi, edemame pupiņas, gurķis,burkāns, kinzā – 7, 11,
13,90 EUR
Cēzara salāti
salātlapas, parmezāna siers, maizes grauzdiņi, ķiršu tomāti, anšovu mērce – 1,3,2,4,7,10
– ar vistas gaļu 10,50 EUR
– ar bekonu 10,50 EUR
– ar garnelēm 12,90 EUR
Zivju zupa norvēģu gaumē
Dārzeņi, lasis, mīdijas, ātes fileja, garneles, tomāti, saldais krējums – 7,2,4,9
13,50 EUR
Medījuma gulaša zupa
ar ceptiem sakņu dārzeņiem un baklažānu
8,50 EUR
Sēņu krēmzupa ar trifeļu eļļu
kartupeļu, sēņu, parmezāna salsa- 7
7,50 EUR
ZS “Ceplīši” liellopa gaļas burgers ar čederas-jalapeno mērci un kartupeļiem “frī” “Brioche” maize, jāņogu-sīpolu čatnijs, kaltētu tomātu aioli, marinēts gurķis, tomāti, salātlapas -1.7,10,3
14,50 EUR
“Beyond meat” burgers ar kartupeļiem “fri”
“Brioche”maize, jāņogu-sīpolu čatnijs, čedara siers, kaltētu tomātu aioli,avokado, tomāti, salātlapas -1,7,10,3,6
14,50 EUR
Grilētas vistas filejas burgers ar Jack
Daniel mērci un kartupeļiem ”frī ”
“Brioche”maize, jāņogu-sīpolu čatnijs, marinēts gurķis, kaltēti tomātu aioli, jalapeno, čedaras siers, tomāti, salāti -1,7,10,10,3,
11,50 EUR
Sarkanasara fileja cepta krāsnī ar ceptiem dārzeņiem un plūmju-medus mērci
sparģeļi, cukurzirņi, brokoļi, puravi, edamame pupiņas-7, 6, 4
17,50 EUR
Laša fileja cepta krāsnī ar zaļo zirnīšu biezeni, ceptiem dārzeņiem un greipfrūta-sviesta mērce
sparģeļi, cukurzirņi, brokoļi, puravi, edamame pupiņas-7, 4
19,50 EUR
Ātes fileja cepta krāsnī arar zaļo zirnīšu biezeni, dārzeņu šifonādi un greipfrūtu-sviesta merci
grilēti ķirštomati, burkāni, cukini, puravi, kalē -7, 4
19,50 EUR
Grilēts rozā tunča steiks ar ceptiem dārzeņiem un plūmju-medus mērci
sparģeļi, cukurzirņi, brokoļi, puravi, edamame pupiņas – 7, 6, 4
20,00 EUR
Jūras velšu risotto ar sēpiju (kalmāri, tīģergarneles, jūras ķemmītes, mīdijas) – paprika, tomāti, sviests, parmezāns, mandeles – 1,2,14,12,7,11
19,50 EUR
Vistas krūtiņa ar zaļo zirnīšu biezeni, ceptiem dārzeņiem un parmezāna buljona mērci
mocarellas kroketes, grilēti ķiršu tomāti, sparģeļi, cukurzirņi, brokoļi, puravi, edamame pupiņas -7, 3, 1, 6
12,90 EUR
Pīles fileja cepta krāsnī ar pastinaka biezeni un sarkanvīna mērci
vīriešu zapte, mandeļu ‘vinaigrette’ mērce, smiltsērkšķu eļļa- 7, 9, 8
19,50 EUR
BBQ Cūkgaļas ribiņas ar krāsnī ceptiem
kartupeļiem ar bekona-maurloku krējumu,
lapu salātiem un grauzdētiem sīpoliem tomāti, redīsi, gurķi, marinēti sīpoli – 1,7
19,50 EUR
Jēra apakšstilbs lēni gatavotsar batātes-trifeļu biezeni un sarkanvīna mērci
cepti baklažāni, kaņepju sēklas, ‘tahini mērce’ -11
19,50 EUR
Liellopa filejas steiks ar batātes-trifeļu biezeni, tomātu salātiem un sarkanvīna mērci
cietais siers, ceptas sēnes, sīpoli un bazilika aioli- 7, 3, 6, 10
25,00 EUR
Brieža gaļas kotletes saldkrējuma-sarkanvīna mērcē ar kartupeļu biezeni, marinētiem gurķiem un sīpoliem 1,3,7
12,90 EUR
Sautēti liellopu vaigi
kartupeļu biezenis, marinēti sīpoli, sarkanvīna mērce – 7
16,50 EUR
“Agata mini” kartupeļi ar spinātiem, cepti ķiploku sviestā 7
4,50 EUR
Cepti sezonas dārzeņi, spināti, zaļumi
4,50 EUR
Kartupeļu biezenis 7
4,50 EUR
Ravioli duets ar parmezāna un rikotas pildījumu siera-trifeļu
salds krējums, spināti, parmezāns – 1, 7
13,50 EUR
Sēņu risotto ar spartģeļiem
portobello, errenge, cietais siers, grilēts tomāts – 7
13,50 EUR
Pildīts batātes kartupelis ar karamelizētu tofu un dārzeņiem
portobello, errenge, kvinoja, selerijsakne, burkāns, mandeļu-vineigrate mērce – 9, 6, 8
13,50 EUR
Olu nūdeles vai rīsu nūdeles
1,3,6,11,9
– ar garnelēm 13,50EUR
– ar vistas fileju 11,50 EUR
– ar dārzeņiem 11,50 EUR
Tumšās šokolādes fondants ar ķiršu želejas biezeni un vaniļas saldējumu – 1,3,7
6,80 EUR
Iebiezinātā piena creme brulee ar ogām-3,7
6,80 EUR
Čia-mandeļu pudiņš ar melleņu-citronzāles “compote”
6,80 EUR
Siera kūka baltās šokolādes glazūrā ar kokosa ‘ganasche’ krēmu
šokolādes biskvīts, malibu ananāss, zemenes, baziliks-1, 3, 7, 8
6,80 EUR
Mango-marakujas muss ar ceptu balto šokolādi
marakujas-ganasche krēms, kakao biskvīts, kumkvats-1, 3, 7
6,80 EUR
Krāsnī cepts lasis ar ķiršu tomātiem un kartupeļu biezeni
8,50 EUR
Pašu gatavotie vistas filejas nageti ar frī kartupeļiem un dārzeņiem
6,90 EUR
Tītara gaļas kotlete ar kartupeļu biezeni un dārzeņiem
6,90 EUR
Makaroni ar sieru
6,90 EUR
Saldējuma izlase ar konfektēm
6.90 EUR
Beļģu vafeles ar karameļu mērci un plombīra saldējumu
6,90 EUR
- Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši)
- triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti
- Vēžveidīgie un to produkti
- Olas un to produkti
- Zivis un to produkti
- Zemesrieksti un to produkti
- Sojas pupas un to produkti
- Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)
- Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch)
- Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti
- Selerijas un to produkti
- Sinepes un to produkti
- Sezama sēklas un to produkti
- Lupīna un tās produkti
- Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10mg/l
- Gliemji un to produkti
Banketa piedāvājums 34,00 EUR no personas (sākot no 10 personām)
Aukstais galds:
Gaļas plate/ tītara filejas cepetis, prošuto, čorizo, cūkgaļas cepetis uz oglēm, liellopa rostbifs
Zivju plate/ kūpināts sams, marinētas tīģergarneles, mazsālīts lasis, mazie kalmāri cepti saldajā čilli mērcē, mīdijas
Uzkodu plate/ķiploku grauzdiņi, pavasara rullīši, chorizo, proschiuto, pīles terīne marinēti dārzeņi, marinētas kalamati olīves, čedras cepumi
Salāti:
Cepti baklažāni ar lapu salātiem, kazas sieru, sezama mērci, ceptiem ķiršu tomātiem un kaņepju seklām
Tītara filejas salāti ar kartupeļiem, āboliem un jogurta mērci.
Cēzara salāti ar garnelēm
Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni):
Ātes fileja cepta krāsnī ar zaļo zirnīšu biezeni, dārzeņu šifonādi un greipfrūtu-sviesta mērci
vai
Vistas krūtiņa ar zaļo zirnīšu biezeni, ceptiem dārzeņiem un parmezāna buljona mērci
vai
Dūmots cūkgaļas cepetis ar batātes-trifeļu biezeni, sēnēm un sarkanvīna-saldkrējuma mērci
vai
Sautēti liellopu vaigi ar kartupeļu biezeni, marinēti sīpoliem un sarkanvīna mērci
vai
Sēņu risotto ar sparģeļiem portobello, errenge, cietais siers, grilēts tomāts
vai
Pildīts batātes kartupelis ar karamelizētu tofu un dārzeņiem
Desertus banketiem piedāvājam izvēlēties no aktuālās ēdienkartes (6,00EUR par porciju)
Bērniem parasti pieaugušie izvēlas pēc aktuālās bērnu ēdienkartes
Dzērieni: Morss: 4,50EUR/litrs, citronūdens ar piparmētrām: 4,50EUR /1,5 litri, kafija -2,00EUR, tēja – 2,50EUR
Banketiem uz vietas restorānā – papildus 10% apkalpošanas izmaksas
Pēc plkst. 23:00 – papildus apkalpošanas maksa 20,00EUR/stundā
Pēc plkst. 23:00 papildus apskaņošana nav atļauta, kā arī nav atļauts izmantot konfiti un pirotehniku
Banketa pasūtītājs nes administratīvo atbildību arī par savu viesu rīcību
ATSEVIŠĶAS BANKETU ZĀLES NOMA 150,00 EUR
Tel: +371 29106538 marupe@hercogi.lv
Banketa piedāvājums 38,00 EUR no personas (sākot no 10 personām)
Uzkodas:
Mazsālīts lasis uz mini kartupeļu pankūciņu ar bazilika aioli un briedinātām sinepju sēklām
Ķilava ar biezpiena-zaļumu krēmu, marinētiem sīpoliem uz tumšās maizes grauzdiņa
Liellopa rostbifs ar čipotle un briedinātām sinepju sēklām uz tumšās maizes grauzdiņa
Grilēta vistas fileja ar paipalu olu, cēzara mērci un kaperiem uz gaišās maizes grauzdiņa
Avokado muss ar ceptu batāti groziņā ar tomātu džemu
Gaļas plate/ tītara filejas cepetis, prošuto, čorizo, cūkgaļas cepetis uz oglēm, liellopa rostbifs
Zivju plate/ kūpināts sams, marinētas tīģergarneles, mazsālīts lasis, mazie kalmāri cepti saldajā čilli mērcē, mīdijas
Salāti:
Cepti baklažāni ar lapu salātiem, kazas sieru, tahini mērci, ceptiem ķiršu tomātiem un kaņepju seklām
Tītara filejas salāti ar kartupeļiem, āboliem un jogurta mērci.
Cēzara salāti ar garnelēm
Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni):
Ātes fileja cepta krāsnī ar zaļo zirnīšu biezeni, dārzeņu šifonādi un greipfrūtu-sviesta mērci
vai
Vistas krūtiņa ar zaļo zirnīšu biezeni, ceptiem dārzeņiem un parmezāna buljona mērci
vai
Dūmots cūkgaļas cepetis ar batātes-trifeļu biezeni, sēnēm un sarkanvīna-saldkrējuma mērci
vai
Sautēti liellopu vaigi ar kartupeļu biezeni, marinēti sīpoliem un sarkanvīna mērci
vai
Sēņu risotto ar sparģeļiem portobello, errenge, cietais siers, grilēts tomāts
vai
Pildīts batātes kartupelis ar karamelizētu tofu un dārzeņiem
Desertus banketiem piedāvājam izvēlēties no aktuālās ēdienkartes (6,00EUR par porciju)
Bērniem parasti pieaugušie izvēlas pēc aktuālās bērnu ēdienkartes
Dzērieni: Morss: 4,50EUR/litrs, citronūdens ar piparmētrām: 4,50EUR/1,5 litri, kafija -2,00EUR, tēja – 2,50EUR
Banketiem uz vietas restorānā – papildus 10% apkalpošanas izmaksas
Pēc plkst. 23:00 – papildus apkalpošanas maksa 20,00 EUR/stundā
Pēc plkst. 23:00 papildus apskaņošana nav atļauta, kā arī nav atļauts izmantot konfiti un pirotehniku
Banketa pasūtītājs nes administratīvo atbildību arī par savu viesu rīcību
ATSEVIŠĶAS BANKETU ZĀLES NOMA 150,00 EUR
Tel: +371 29106538 marupe@hercogi.lv
Piedāvājums bērēm 30 EUR no personas (sākot no 10 personām)
Maza glāzīte salda vīna
Minikūciņa
Morss – ūdens
Buljons ar pīrāgu
Salāti:
Cepti baklažāni ar lapu salātiem, kazas sieru, tahini mērci, ceptiem ķiršu tomātiem un kaņepju seklām
Kraukšķīgie cepeša salāti ar grauzdētiem sīpoliem un marinētām celmenēm
Uzkodu plate:
ķiploku grauzdiņi, pavasara rullīši, chorizo, proschiuto, pīles terīne marinēti dārzeņi, marinētas kalamati olīves, čedras cepumi
Pamatēdieni uz koplietošanas traukiem:
Krāsnī cepta baltā zivs ar garšaugu sviestu
Cūkgaļas cepetis
Tītara gaļas kotletes
Piedevās:
Krāsnī cepti kartupeļi garšaugu sviestā
Štovēti kāposti
Baltvīna mērce
Svaigi cepta maize
Deserts:
Mango marakujas muss ar ogu mērci
Kafija vai tēja
Nomas un apkalpošanas izmaksas 10% no rēķina
Tel: +371 29106538 marupe@hercogi.lv
Pasūtot Hercogs ēdienkartes ēdienus līdzņemšanai -20%
atlaide
Kontakttālrunis +371 29106538