Restorānu nedēļa ik rudeni ir laiks, kad piedāvājam Jums iepazīties ar īpašiem šefpavāra Aināra Volodkas izvēlētiem ēdieniem un iepazīt jaunas garšas!
No 27.oktobra līdz 9. novembrim restorānā Hercogs visus gardēžus aicinām uz Restorānu nedēļas piedāvājumu!
Cena no personas 35,00 Eur. Piemeklētu vīnu sets – 15 Eur.*
Lūdzam iepriekš rezervēt galdiņu pa tālruni: 29106538
* Uz piedāvājumu neattiecas Hercoga kartes un citas atlaides.

ķirbju eļļa, parmezāna siers

brūkleņu-rozā sīpolu marmelāde, marinēti āboli, sālīti lazdu rieksti, pētersīļu olīveļa
Domaine B&B BOUCE Cremant de Limoux

foreles ikri, tecināts skābais krējums, 5graudu plācenis, čili marinēti gurķi, paipalu ola, pētersīļu ajoli
Domaine B&B BOUCE Cremant de Limoux

sakņu selerijas krems, kartupeļu-garšaugu krokete, pak čoi salāti, čia sēklu kaviārs, zivju-baltvīna mērce
Macchialupa Fiano di Avellino Campania DOCG

kartupela konfits, ķiploka sviestā cepta stepes baravika, dedzināti sīpoli, burbona sarkanvīna mērce
Macchialupa Aglianico Campania I.G.P. 2018

ceptas sēnes, sēņu kraukšķi, spināti, trifeļu- parmezāna siera mērce
Macchialupa Fiano di Avellino Campania DOCG

sāļā karamele, cukurotas ogas, kumelīšu saldējums
Château Kalian Bernasse Bordeaux Monbaziliac