No 27.10. līdz 09.11.

Rudens restorānu nedēļa

No 27.oktobra līdz 9.novembrim
Izbaudiet rudens restorānu nedēļas gardēžu piedāvājumu!

Restorānu nedēļa ik rudeni ir laiks, kad piedāvājam Jums iepazīties ar īpašiem šefpavāra Aināra Volodkas izvēlētiem ēdieniem un iepazīt jaunas garšas!
No 27.oktobra līdz 9. novembrim restorānā Hercogs visus gardēžus aicinām uz Restorānu nedēļas piedāvājumu!
Cena no personas 35,00 Eur. Piemeklētu vīnu sets – 15 Eur.*

Lūdzam iepriekš rezervēt galdiņu pa tālruni: 29106538

* Uz piedāvājumu neattiecas Hercoga kartes un citas atlaides.

ĶIRBJU KAPUČINO
kompliments

ķirbju eļļa, parmezāna siers

KARAMELIZĒTS KAMAMBĒRA SIERS
Uzkoda (Opcija Nr.1)

brūkleņu-rozā sīpolu marmelāde, marinēti āboli, sālīti lazdu rieksti, pētersīļu olīveļa

Domaine B&B BOUCE Cremant de Limoux

DŪMOTA FORELES FILEJA
uzkoda (opcija N2.2)

foreles ikri, tecināts skābais krējums, 5graudu plācenis, čili marinēti gurķi, paipalu ola, pētersīļu ajoli

Domaine B&B BOUCE Cremant de Limoux

”MOTRAS” STORES FILEJA
Pamatēdiens (opcija Nr.1)

sakņu selerijas krems, kartupeļu-garšaugu krokete, pak čoi salāti, čia sēklu kaviārs, zivju-baltvīna mērce

Macchialupa Fiano di Avellino Campania DOCG

ARGENTĪNAS RIBEYE STEIKS
Pamatēdiens (opcija Nr.2)

kartupela konfits, ķiploka sviestā cepta stepes baravika, dedzināti sīpoli, burbona sarkanvīna mērce

Macchialupa Aglianico Campania I.G.P. 2018

KARTUPEļU KNĒDEĻI
Pamatēdiens (opcija Nr.3)

ceptas sēnes, sēņu kraukšķi, spināti, trifeļu- parmezāna siera mērce

Macchialupa Fiano di Avellino Campania DOCG

CIDONIJU-BALTĀS ŠOKOLĀDES PUDIŅŠ
deserts

sāļā karamele, cukurotas ogas, kumelīšu saldējums

Château Kalian Bernasse Bordeaux Monbaziliac

Jaunākās ziņas

    Jaunākie komentāri

    Nav komentāru, ko parādīt.
    Latest Posts
    About Us

    Beverly Fox

    Cras et arcu sagittis, faucibus est sed, ullamcorper tellus. Vestibulum blandit mi nec.

    Ads